August, 2, 2013

Architects and Interior designers Arior Design photos of Richmond project

We were lucky enough to be asked to design the basement of this stunning Richmond home and having just finished the project took a few photos for you all to see.

The brief was to create individual, unusual but homely designs for a playroom, gym, cinema room, wine store/games room and connecting spaces and cloakrooms. Our client was really willing to push the bounderies with the finishes and ideas we suggested which made the design process and the whole project a pleasure to work on from concept to completion. From the neon lights and fairground stars in the childrens’ playroom, to the gorgeous “Queens” wallpaper in the cinema room and the bright brass finish to the wine store joinery we felt the overall effect has ticked all the boxes of the brief and we are delighted with the results as is, most importantly, our client.

We will be taking some professional photographs soon once our clients have had a chance to move in.

 

Tags: , , , , , , , ,


Timeline


Have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:

: